Kosár

Az Ön kosara üres.

Pótrendelés, 30-nál több tétel rendelése

 A tárhely szolgáltató beállítása, hogy 30-nál több tételt nem enged a rendszer egyszerre kosárba rakni. DE ez nem azt jelenti, hogy nem vásárolhatsz többet, vagy hogy dupla/tripla szállítást kellene fizetni! 

Rendelésed több részletben kell leadni, de költséggel járó szállítási módot csak az egyik rendelésedhez válassz!

Egyik rendelésedhez válaszd a neked tetsző szállítási módot!

Az összes többi rendelésednél pedig válaszd a "További rendelést adok le- További rendelést adok le, együtt szeretném postáztatni. Vagy már meglévő rendelésemhez szeretném hozzáadni, egyben postáztatni. - 0.-" szállítási és fizetési módot. Online BARION payment, és utalás ennél a módnál is lehetséges. 

Rendeléseidet egészen addig tudod összevonni amíg nem kapsz rendelési állapot frissítést arról, hogy "Összekészített/ Csomagolható" állapotba került/ kerültek a már meglévő rendeléseid! 

FIGYELEM!!!!! Ha minden rendelésedhez választottál szállítási költséget, akkor külön küldjük a csomagokat, és az összes szállítási költség kiszámlázásra kerül, mivel a webshop automatikusan számláz a megrendelésed alapján. Belejavítani nem enged sajnos a program.  Kérlek ezt vedd figyelembe!

FIGYELEM!!!!  A "További rendelést adok le" mód nem egyenlő az ingyenes szállítással! Amíg egyik rendelésednél sem szerepel tényleges szállítás addig nem tudjuk átadni a futárszolgálatnak a csomagodat. A rendszer automatikusan készíti a GLS csomagcímkét is, amit a választott szállítási mód alapján tölt ki adatokkal.  

 

Webshopunkban hűségpontrendszer működik, ingyenes szállítási opció jelenleg nincs.