Kosár

Az Ön kosara üres.

Lánctípusok, segítség egyedi rendeléshez

Segítség a megfelelő lánctípus kiválasztásában!

1. 2in1 cumi és rágcsalánc:


Ennek a láncnak egyik végén fixen csipesz van, másik végén pedig egy hurok amire könnyedén fel tudsz tenni egy medált vagy egy cumit. Egyszerre csak az egyiket. 

Ehhez a lánchoz szükséges alkatrészek: 

-11-15db. közepes méretű gyöngy, 15mm-es gyöngyből 11-12 db., formagyöngyökből 9-10 db. is elegendő, 9mm-es gyöngyből 15-18db. (a darabszámokat összesen kell érteni, ha név szerepel benne akkor annyival kevesebb színes gyöngy kerüljön bele)

-1db. zsinór

-1db. csipesz

 

2. Két ágú csipeszes lánc: 

Ez a fajta lánc lehetővé teszi, hogy a cumi és a medál egyszerre legyen rajta. Egyik végén fixen egy csipesz található, másik fele pedig két hurokkal végződő lánc. (Figyelem! Ennek a láncnak nagyobb a súlya, a babaruhát húzhatja.)

 

Ehhez a lánchoz szükséges alkatrészek: 

-22-30db. közepes méretű gyöngy (9mm-esből több kell akár 40db. is, nagyobb formagyöngyökből 20-22 is elég.)

-2db. zsinór

-1db. csipesz

 

3. Lánc mindkét végén hurokkal:

Ennek a láncnak mindkét végét szabadon hagyjuk, vagyis mindkét fele hurokkal van eldolgozva, így bármikor tetszőlegesen variálható, hogy hogyan használjuk, 2 csipesszel vagy 2 medállal, vagy 1 csipesz és 1 medál kerül rá. Ezt a fajta láncot akkor érdemes választani, ha otthon is gyakran szeretnénk a baba kezébe adni a teljes láncot és ilyenkor szeretnénk ha nem a csipeszt rágcsálná egyfolytában. :) Praktikus választás lehet még, hogy kedvenc szundi rongyinkat ne hagyjuk el séta alkalmával, ekkor mindkét felére csipeszt lehet rakni így a ruhára, hordozóra lehet kapcsolni az egyik csipeszt a másikat pedig az alvós kedvencre csíptetni.  

Ehhez a lánchoz szükséges alkatrészek: 

-11-15db. közepes méretű gyöngy (9mm-esből több kell akár 20db. is, nagyobb formagyöngyökből 10-11 is elég.)

-1db. zsinór