Vásárlói értékelések

rendben zajlott, a termék megfelelő volt
Anonim vásárló, 2019-01-15
Az adásvétel rendben zajlott
Anonim vásárló, 2019-01-15
Jó lenne ha nagyobb árukészlet lenne raktáron, és nem lenne készlethiány.
Anonim vásárló, 2019-01-15
Köszönjük az értékelést. Sajnos nagyon nehéz azt megjósolni, hogy vajon az egyes termékekből mennyi fog fogyni, és hogy kinek mi tetszene. Közel 90 féle medálunk van, mégis sokszor írják, hogy egyik sem tetszik. :( Bármennyire szeretnénk sajnos nem tudunk mindig mindenkinek a kedvében járni. A termék választék csökkentése, a kevésbé fogyó formák kiárusítása is azt a célt szolgálja, hogy az alapkészletből majd ne legyen készlethiány. Igyekszünk minden igényt figyelembe venni és folyamatosan fejlődni.
pandaszilikon.hu
Volt egy kis kavarodás a rendelésem körül, jól oldották meg, teljesen elégedett vagyok. Ráadásul így is karácsony előtt ideért a csomag.
Baráth-Magvas Judit, 2018-12-27
Kicsit megijedtem hogy az ÁSZF-ben az volt írva hogy 1 hónapon belül teljesítik a rendelést, de szerencsére nem kellett sokat várni, szuper gyorsan ment minden, köszönöm! A termékek is teljesen rendben voltak, kivéve a fa csipeszt. Az is használható, csak picit gyártási hibás, de akciós áron volt. A választható ajándék rendszer nagyon szimpatikus, ez kompenzálja a postázási költséget.
Anonim vásárló, 2018-12-22
Kedves Anna! Köszönjük a pozitív értékelést! 100 hűség ponttal jutalmaztuk értékelésedet. Sajnálom, hogy hibás terméket kaptál, semmiképpen sem azért volt leárazva, hogy így "szabaduljunk" meg tőle. Figyelmetlenek voltunk, legközelebbi vásárlásodnál szívesen kárpótolunk valamivel!
pandaszilikon.hu
Nagyon gyorsan megkaptam mindent , máskor is szívesen rendelek , bár aminek örülnek ha lenne kevesebb vásárlás esetén is postán maradó :)
Anonim vásárló, 2018-12-19
Szia! A 670.- és 615.- forintos postaköltség, postán maradó küldeményként is lehetséges. (előre utalással) Ennél az opciónál a rendelés végén tudod jelezni, hogy postán maradót szeretnél vagy házhoz küldjük. (ha a küldemény mérete engedi)
pandaszilikon.hu
Minden szuper volt! remek az oldal! További sok sikert!
Dusa Renáta, 2018-12-19
Jó, minőségi termékek! Csak ajánlani tudom.
Juhász Ildikó, 2018-12-01
Gyönyörű, tökéletes árukat kaptam. Amikor kérdésem volt, 1 órán belül választ kaptam rá. Máskor is fogok innen rendelni.
Mészáros Sára , 2018-11-21
Kommunikatív, gyors, segítőkész eladó, szép termékekkel. :)
Anonim vásárló, 2018-11-21
Nagyon jó minőségű árut kaptam.Kedvesek és segítőkészek voltak velem!Máskor is csak innen fogok rendelni.
Vodnák Réka, 2018-11-16
Minden gördülékenyen ment, a termékek hibátlanok jó áron.
Soós Adél, 2018-11-03
Nagyon tetszik a Kosár működése a weboldalon. A kiszállításról való értesítés pontos volt, maga a szállítás gyors. A termékek olyanok, amilyennek képzeltem őket - egy részüket már fel is használtam
Baráth-Magvas Judit, 2018-10-28
Tökéletes, precíz, korrekt!
Anonim vásárló, 2018-10-27
Pont olyan terméket kaptam, mint amit megálmodtam! :) Köszönöm!!
Piatsek Zsuzsanna, 2018-10-18
Előre utalással fizettem! Az e-mailben kapott időpontoknak megfelelően gyorsan megkaptam a csomagom! Kislányom imádja! :) Javaslatom csak annyi lenne, hogy még több medál és gyöngy választék lehetne, pl. a nagy csillag csak pár színben elérhető és a keksz medál már egyáltalán nem, pedig szerintem a legjobb minta volt! :) Ebből is lehetne több szín, amennyiben lehetőség van rá! Egyébként maximálisan meg vagyok elégedve a termékkel, azóta már ajándékba és magunknak is rendeltem mégegyszer! :)
Páricsi-Bélteki Beáta, 2018-10-12
Köszönjük a pozitív értékelést! A 100 hűségpontot jóváírtuk! Sajnos a keksz medál vezeti a legkevésbé fogyó termékek listáját! :( Így kiárusításra kerültek! (még webshop nyitás előtt) De figyelembe veszem és lehet, hogy próbálkozok velük mégegyszer majd, egy fiús és egy lányos színben. A gyöngyökkel kapcsolatban még valóban kicsit felkészületlenek vagyunk, hogy mekkora készlet is kell. Itt is lesznek változások, a régi kevésbé fogyó termékek kifutnak és a kelendőbb termékekből szeretnénk többet tartani.
pandaszilikon.hu
Gyors, korrekt kiszolgálás, rugalmas ügyintézés, pontos teljesítés! Maximálisan meg vagyok elégedve, jó szívvel ajánlom!
Anonim vásárló, 2018-10-05
Gyors és pontos. Igényes munka.
Anonim vásárló, 2018-09-05
Nagyon profi munka, a gyerkőc oda van érte. Pontosan megérkezett, minden rendben volt a szállításnál is.
Roszikné Pál Rita, 2018-09-04