Akciósak szilikon előkéink és tálka szettjeink, a készlet erejéig!

FIGYELEM!!! Utánvétes csomagok!!! Fizetési kötelezettség! Jogi következmények!

FIGYELEM!!! Utánvétes csomagok!!! Fizetési kötelezettség! Jogi következmények!

Sajnos egyre többször előfordul, hogy az utánvétes csomagokat nem veszi át a megrendelő! Eddig túlléptünk a dolgon annyival, hogy további vásárlást nem engedélyeztünk annak aki előzőleg vissza utasított csomagot!

Sajnos egyre többször előfordul, hogy az utánvétes csomagokat nem veszi át a megrendelő!
Eddig túlléptünk a dolgon annyival, hogy további vásárlást nem engedélyeztünk annak aki előzőleg vissza utasított csomagot!

Megelégeltük, hogy néhány vásárló játszik más pénzével. Lehet, hogy nektek ez így nem kerül semmibe, (mint ahogy az sem, hogy írjatok egy e-mailt, hogy meggondoltátok magatokat) de nekünk így 2 szállítási költséget is ki kell fizetni, a kiszállítást és a visszaszállítást. 

Az ÁSZF-ben leírtak szerint, azzal hogy a megrendelés véglegesítésére kattint valaki, elfogadja, hogy fizetési kötelezettségel jár a megrendelés. (ez a gomb alatt is fel van tüntetve)

Ez azt jelenti, hogy ezentúl kiszámlázásra kerül a visszautasított csomagok szállítási költsége!!!!!!!!!!!!!!!! A nem fizetés jogi következményeket von maga után!!!

Mindenkit kérek, hogy a fentiek átgondolásával válasszon szállítási módot/ költésget és ha közben valaki meggondolja magát rendelésével kapcsolatban, e-mailben jelezze felénk!!!

 

 

 

További hírek